Yangın Kapısı Fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar bol ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat enseışını getirmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak dunda bucak alan illere görev vermekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değişkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en uygun eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Dairesel tasar çizim, fut izini en aza indirirken semereli dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar kucakin tatbikî bir intihap haline getirir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

5-) Pencere yangın kapısı gereç kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. üste yangın çabucak içkiın kırılmasını kösteklemek derunin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Tamlanan bu gün dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page